Črni petek ali Black Friday

Objavljeno:

Črni Petek za drugo obdobje popustov v mesecu novembru

Če dan “Singles’ Day ” ali 11.11. v osnovi izvira iz Kitajske, je črni petek tipičen ameriški praznik, kateri pa se je bolje prijel tudi na evropskih tleh. V Ameriki sledi zahvalnemu dnevu, ki se praznuje četrti četrtek v novembru in oznanja pričetek nakupovalne sezone za božično-novoletne praznike. Sam črni petek je v splošnem namenjen bolj fizičnim trgovinam, ki nudijo popuste in mnoge med njimi tudi daljši delovni čas. Kljub temu so ga za privabljanje kupcev izkoristili tudi spletni trgovci z znižanimi cenami in drugimi promocijskimi akcijami. Slednjim je sicer namenjen ponedeljek, ki sledi črnemu petku in se ga je oprijel vzdevek Cyber Monday. Veliko spetnih trgovcev svojo akcijo sicer “razpotegne” od črnega petka pa vse do konca meseca novembra.Črni petek ali Black Friday za popuste

Popusti tudi v spletnih trgovinah s Xiaomi izdelki

Promocijske akcije in druga znižanja nudijo tudi številne Kitajske spletne trgovine s pestro ponudbo Xiaomi izdelkov ter možnostjo dostave k nam. Za manjše izdelke je poštnina v večini primerov brezplačna. Zato v nadaljevanju dodajam povezave na nekatere trgovce in njihovo “Black Friday” ponudbo. Osebno za nakupe Xiaomi dodatkov in izdelkov nižjih vrednosti vedno izberem Gearbest spletno trgovino, s katero sem bil do sedaj še vedno zadovoljen. Ostale trgovine navajam po priporočilih bralcev.

Opomba: Nakupi do vrednosti 22€ so oproščeni plačila vseh uvoznih dajatev. Tudi za nekoliko dražje izdelke običajno trgovci na paket deklarirajo nižjo ceno, zato z nekaj sreče lahko tudi te prejmete brez dodatnih stroškov.


Gearbest

Povezava na Black Friday akcijsko ponudbo Gearbest spletne trgovine s pestro ponudbo izdelkov z večino zelo ugodnimi cenami in brezplačno dostavo. Podudbo izdelkov Xiaomi si lahko ogledate na tej povezavi.


Geekbuying

Povezava na promocijsko ponudbo izdelkov za črni petek spletne trgovine Geekbuying. Na tej povezavi si lahko ogledate ponudbo Xiaomi izdelkov.
Geekbuying.com INT


Za aktualnejše ponudbe glejte Xiaomi promocije.

Top