Brezžične slušalke Xiaomi Mi True Wireless

Objavljeno:

Brez žic in brez omejitev z Mi True Wireless slušalkami

Brezžične slušalke Mi True Wireless so zasnovane za uporabnike, ki so v nenehnem gibanju. Odlikuje jih popolnoma brezžična zasnova brez motečih kablov, ki bi s prepletanjem povzročali preglavice. Prinašajo vrhunsko kakovost zvoka, eno polnjenje pa zadošča za vse do 10 ur neprekinjenega predvajanja glasbe.Brezžične slušalke Mi True Wireless Za pozitivno uporabniško izkušnjo skrbita tudi enostavno seznanjanje ter stabilna povezava, Mi True Wireless slušalke se namreč samodejno povežejo s seznanjeno napravo v trenutku, ko odprete pokrov ohišja. Predvajanje glasbe se samodejno prekine, ko katero izmed slušalk odstranite iz ušesa. S svojimi intuitivnimi kontrolami na dotik omogoča predvajanje ali premor glasbe, sprejem in končanje dohodnih klicev ter aktiviranje glasovnega pomočnika.

Mi True Wireless med uporabo
Brezžične slušalke Mi True Wireless prepričujejo z brezžično zasnovo, visokokakovostnim zvokom, varnim in udobnim prileganjem, intuitivnim upravljanjem na dotik ter samodejnim vklopom in povezovanjem.

Nakup Xiaomi Mi True Wireless slušalk

Slušalke so izven ponudbe, saj so na voljo novejši modeli. Svetujem, da si ogledate ponudbo slušalk pri slovenski trgovini na tej povezavi, oziroma pri kitajskih Banggood ali Geekbuying. Slednji imata tudi skladišča v Evropi, z “EU Priority line” pa nudita dostavo brez dajatev tudi iz Kitajske. Morebitne druge aktualne trgovine najdete na seznamu Xiaomi spletnih trgovin.

Deljenje slušalke s prijateljem
Pozabite omejitve, ki jih prinašajo žične slušalke. Ob dohodnem klicu enostavno odstranite eno slušalko ter samodejno preklopite v pogovorni način. Med poslušanjem glasbe lahko eno slušalko posodite prijatelju za skupno uživanje ter poplesavanje v ritmih glasbe.
Mi HD kakovost zvoka
Resnična HD kakovost zvoka – brezžične slušalke Xiaomi podpirajo kodek ACC, ki prinaša izvirnejši zvok ter vokale, ki se ne bodo pomešali z inštrumentalnim delom. Dobra glasba si pač zasluži zvok visoke ločljivosti.
Infrardeči senzorji za samodejni izklop
Pavza ob odstranitvi – vgrajeni infrardeči senzorji zaznajo nošenje v ušesu. Ob odstranitvi slušalk se bo predvajanje glasbe samodejno ustavilo, zato ne boste zamudili trenutkov vaše priljubljene skladbe, obenem pa dodatno varčevali z baterijo.
Elementi visoke kakovosti
Napredna tehnologija za najboljši zvok – ob pritisku gumba “Play” pričakujte poln širokofrekvenčni zvok z naravno uravnoteženostjo. Za slednje poskrbi 7 milimetrski neodim magnet v kombinaciji z zvočniško enoto, odeto v titanovo prevleko. Za še čistejši zvok vklopite način odprave hrupa.

Dotaknite in doživite novo izkušnjo upravljanja

Zgolj preprost dotik je potreben za zagon glasbe, sprejem telefonskega klica ali aktivacijo govornega asistenta. Tega aktivirate z dvema zaporednima dotikoma in že ste pripravljeni na pogovor s prednastavljenim govornim asistentom. Tehnologija odstranjevanja hrupa v okolju ENC poskrbi, da vam bo asistent lahko prisluhnil v vsakem okolju.

 • Sprejem / končanje dohodnega klica: Pritisnite dvakrat.
 • Predvajaj / pavziraj glasbo na eni strani: Pritisnite enkrat.
 • Predvajaj / pavziraj glasbo na obeh straneh: Pritisnite dvakrat na desni strani.
 • Vklop / izklop načina zmanjševanja hrupa: Dotaknite in držite 3 sekunde.
 • Aktivacija govornega pomočnika: Pritisnite dvakrat na levi strani.
 • Pavziraj glasbo: Odstranite eno slušalko iz ušesa.
Xiaomi Mi True Wireless med uporabo
Priročni način upravljanja za dobro uporabniško izkušnjo.
Xiaomi slušalka za klic
Jasni klici z manj hrupa v ozadju – obe slušalki sta opremljeni z visoko občutljivim mikrofonom, ki učinkovito zavira hrup iz ozadja, zato so klici jasni za obe strani.
Brezžične slušalke Xiaomi s polnilno enoto
Slušalke v sebi nosijo 3-urno zalogo energije, polnilna enota pa jo shranjuje dovolj za deset ur predvajanja. Z enoto imate tako vedno pri roki dovolj energije za tri polnjenja, polnjenje enega cikla slušalke za možnost tri urnega predvajanja pa vzame eno uro. Zgolj 10 minutno polnjenje bo zadostovalo za 70 minut uporabe. Enota uporablja magnetno tehnologijo na dotik z uporabo Hallovih magnetov, za polnjenje svoje zaloge pa uporablja USB-C priključek.
Mi Ture Wireless slušalke v polnilni enoti

Povežite in poslušajte, hitro in enostavno. Po uvodnem parjenju z napravo se slušalke samodejno povežejo z napravo takoj, kot jih vzamete iz polnilne enote. Ob prekinjeni povezavi se bo le ta v roku 30 minut samodejno ponovno vzpostavila. Po polovici ure brez uporabe bodo prešle v spalni način, a bodo spet oživela ob ponovni vstavitvi v ušesa.
Xiaomi brezžične slušalke s priročno polnilno postajo
Lahke in udobne za nošenje – posamična slušalka tehta vsega 5,8 grama, ob tem pa je zasnovana za kar najboljše prileganje ušesu. Silikonski čepki zatesnijo vpliv zunanjega hrupa ter z udobjem in stabilnostjo poskrbijo za najboljšo izkušnjo nošenja. Xiaomi Mi True Wireless slušalke so tudi vodoodporne s certifikatom IPX4, zato jih lahko brezskrbno uporabljate. Enostavno nosljiva postaja poleg polnjenja skrbi tudi za varno shranjevanje slušalk. Skupaj s slušalkama tehta zgolj 58 gramov.
Xiaomi slušalke in enota
Svoboda prave brezžične povezave – Mi True Wireless slušalke uporabljajo popolnoma brezžično zasnovo, s čimer ustvarjajo popolno svobodo med poslušanjem glasbe. Glede na majhnost slušalk bo težko verjeti, da so zmožne takšnega zvoka, kot ga proizvajajo.
Brezžične slušalke Xiaomi s podporo Android in iOS napravam
Za široko združljivost z napravami poskrbi podpora za naprave z Android in iOS operacijskim sistemom.

Tehnične lastnosti za brezžične slušalke Xiaomi Mi True Wireless

 • Neto teža: 58 g
 • Impedanca: 16Ω
 • Priključek za polnjenje: USB-C
 • Povezljivost: Bluetooth 4.2
 • Bluetooth profili: BLE / HFP / HSP / A2DP / AVCRP
 • Domet: 10m
 • Čas polnjenja: 1h
 • Čas delovanja z enim polnjenjem: 3h (80% jakost zvoka, izključena funkcija zmanjševanja šuma)
 • Čas delovanja z zalogo polnilne enote: 10h (80% jakost zvoka, izključena funkcija zmanjševanja šuma)

Tudi vaše prijatelje bi slušalke Mi True Wireless utegnile zanimati, zato delite članek z njimi preko socialnih omrežji.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x