Black Friday 2017 in popusti za Xiaomi izdelke

Objavljeno:

Black Friday “vikend” kot možnost za ugodnejši nakup

Black Friday ali Črni petek je nakupovalni dan, ko številne trgovine znižajo cene svojih izdelkov, oziroma pripravijo različne promocije. V osnovi izvira iz Amerike, nastopi pa prvi petek po zahvalnem dnevu in s tem odpira decembrsko nakupovalno mrzlico. Svoje ime s precej negativnim prizvokom je prejel, ker so tega dne številni kupci hiteli v fizične trgovine, kar je bistveno povečalo število prometnih nesreč, nemalokrat pa je prihajalo tudi do nasilja med kupci zaradi želje po izdelkih z omejeno zalogo. Slednje se je z razcvetom spletnih trgovin sicer precej umirilo, saj se veliko kupcev rajši odloči za naročilo izdelkov iz domačega naslonjača, namesto hitenja po trgovinah. Prav tako se je dan popustov iz enega dne pogosto preselil kar na celoten vikend.

Ponudba Xiaomi za Black Friday 2017
Promocijske cene Xiaomi izdelkov za Black Friday 2017.

Zbrane nekatere Black Friday 2017 promocije trgovin s ponudbo Xiaomi izdelkov

V nadaljevanju sem tako zbral nekatere zanimive in ugodne Black Friday 2017 promocijske ponudbe trgovin z izdelki Xiaomi.

Slovenska trgovina MiShop

Trgovina MiShop je naša prva specializirana Xiaomi trgovina. Izdelki so odposlani iz Slovenije, z 2-letno garancijo in možnostjo plačila po povzetju. Dostava je za naročila nad 50€ brezplačna. Podrobnejše informacije s postopkom nakupa lahko preberete na moji MiShop predstavitveni strani trgovine.Nakup Xiaomi telefona v slovenski trgovini MiShop Akcijske cene so veljavne do ponedeljka 27.11 do polnoči, oziroma do razprodaje zalog. Vsi telefoni v ponudbi so Global Version izdaje.

  • Xiaomi Mi A1 v črni ali zlati barvi: 249€
  • Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB v črni, zlati ali sivi barvi: 174€
  • Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB v črni, zlati ali sivi barvi: 194€
  • Xiaomi Redmi Note 5A v zlati ali sivi barvi: 134€
  • Xiaomi Mi Max 2: 279€
  • Športna kamera Xiaomi Yi 4K+: 299€ + originalno vodoodporno ohišje
  • Pametna ura Xiaomi Huami Amazfit: 114€
  • Orodje Xiaomi MIJIA Wiha: 29€
  • Xiaomi USB LED svetilka: 2,90€
  • Pisalo Xiaomi MIJIA: 2,90€

Gearbest spletna trgovina in kuponi za izbrane Xiaomi izdelke

Gearbest spada med večje kitajske spletne trgovine. Določene izdelke pošiljajo tudi iz svojih EU skladišč, večinoma pa poteka dostava iz Kitajske. V tem primeru obstaja možnost potrebe po plačilu uvoznih dajatev. Naročila do 22€ so sicer oproščena vseh dajatev, nad to mejo pa lahko nastopijo uvozne dajatve – 22% DDV na znesek ter strošek uvoznega postopka. Za naročila nad 150€ je lahko še carina. Stopnja carine je odvisna od kategorije izdelka, na mobilne telefone in prenosne računalnike je niti ni (ničelna stopnja). Trgovina ima v splošnem zelo ugodne cene za manjše Xiaomi dodatke. Dostava je večinoma zelo ugodna, za precej izdelkov tudi brezplačna (ob izbrani Unregistered Air Mail). Za zavarovanje dostave je potrebno doplačilo (svetujem predvsem pri dražjih nakupih). Več o trgovini si lahko preberete na predstavitveni strani.Gearbest in Black Friday 2017 promocijeV Black Friday promociji je določene Xiaomi izdelke moč dobiti ugodneje z vpisom promocijske kode v postopku nakupa. Te ponudbe imajo različno dolžino trajanja, nekatere imajo tudi omejeno količino. V kolikor se vam cena po vnosu promocijske kode ne zniža, je akcija žal potekla.

Opomba: Spodnje cene se lahko z dejanskimi nekoliko razlikujejo zaradi gibanja tečaja EUR – Ameriški Dolar.

Na naslednjih povezavah si lahko ogledate Gearbest Black Friday ponudbo (različni proizvajalci):

Honorbuy trgovina z EU skladiščem pri nas

Kitajska trgovina Honorbuy je ena izmed trgovin z najdaljšo tradicijo v prodaji Xiaomi naprav. Svoje EU skladišče ima pri nas v Sloveniji, zato v primeru dostave iz slovenskega skladišča ni uvoznih dajatev. Za slednje je potrebno izbrati EU Warehouse Express dostavo, za katero je potrebno običajno doplačati 23,76€. Ta je dražja, saj vključuje tudi druge stroške, med drugim njihove uvozne dajatve. Podrobnejše informacije o trgovini si lahko preberete na Honorbuy predstavitveni strani.Honorbuy logotipNjihova akcija velja do nedelje 26. novembra. Poleg znižanih cen telefonov imate ob nakupu nad $200 možnost brezplačno prejeti Xiaomi Piston Fresh Youth slušalke. Akcija velja za prvih 50 kupcev v posameznem dnevu ter ob vpisu promocijske kode IBCEBP. Kodo vnesete v postopku nakupa (okence Vouchers) ter potrdite z OK. V kolikor število naročil še ni preseglo 50, bodo slušalke dodane v košarico.

Menite, da bi prispevek bil zanimiv vašim prijateljem ali znancem? Delite Black Friday 2017 ponudbo Xiaomi naprav z njimi na socialnih omrežjih.

2
Dodaj komentar

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JureJure Recent comment authors
novejši starejši najvišje ocenjeni
Jure
Gost
Jure

Odličen blog in zahvala blogerju za vložen trud!

Top