Baterijski sesalnik Xiaomi Mi Handheld Vacuum

Objavljeno:

Baterijski sesalnik Xiaomi za zmogljivo brezžično čiščenje

Xiaomi preko svojega Mi ekosistema ponudi resnično raznolik spekter izdelkov, tudi za vzdrževanje čistoče naših domov. Če so bile prvotno razvojne moči usmerjene v robotske sesalnike, pa sedaj vse bolj pomembno mesto prejemajo tudi pokončni baterijski sesalniki. Ti so s svojo zasnovo precej priročnejši od klasičnih sesalnikov z dolgimi napajalnimi kabli. Baterijski sesalnik Xiaomi Mi Handheld Vacuum bo navdušil z enostavno prenosljivostjo in visoko zmogljivostjo.Baterijski sesalnik Xiaomi 9-ciklonsko tehnologijo kombinira z močjo sesanja 100 AW, 5-stopenjska filtracija pa pri tem zajame kar 99,97% delcev in s tem učinkovito odstranjuje različne alergene in PM 2.5 delce. Baterija bo v standardnem načinu zadoščala za 30 minut delovanja, kar je dovolj tudi za 160 m² veliko stanovanje. Da bo baterijski sesalnik Xiaomi resnično vsestranski, poskrbijo dve večnamenski krtači ter dva nastavka.

Xiaomi MIJIA baterijski sesalnik
Baterijski sesalnik Xiaomi z dvema krtačama in dvema nastavkoma.

9-ciklonska zasnova postavlja zmogljivost na nov nivo

Kaj je ena izmed skrivnosti visokozmogljivega sesalnika? Inženirji so odkrili, da lahko visoka količina prašnih mikro delcev zamaši vakuum, zaradi česar se moč sesanja z uporabo zmanjša. Xiaomi sesalnik uporablja aerodinamično strukturo z 9-ciklonsko zasnovo, katera učinkovito ločuje delce prahu tekom njihovega prehajanja.

Ciklonski sesalnik Xiaomi
Sesalnik s ciklonsko zasnovo preprečuje upad moči sesanja.

Rezultat je trajno sesanje z visoko močjo, ki med uporabo ne oslabi. V notranjosti sesalnika se nahaja zmogljiv brezkrtačni motor, ki se zavrti s 100,000 obrati/minuto, pri tem pa v najzmogljivejšem načinu ustvari moč sesanja 100 AW, oziroma 23kPa statični tlak.

Krtača sesalnika Xiaomi
V izjemnem MAX načinu boste začutili 4-kratno sesalno moč, ki z enim polnjenjem traja do 6 minut.

Napredni sistem filtracije za čisti zrak po čiščenju

Za čistočo v pravem pomenu besede ni dovolj zgolj visoka moč sesanja, temveč je izjemnega pomena tudi filtracijski sistem. Baterijski sesalnik Xiaomi z naprednim 5-stopenjskim sistemom filtracije zajame do 99,97% prašnih delcev in s tem preprečuje sekundarno onesnaženje. Z učinkovitim zajemanjem delcev znotraj filtracijskega sistema prepreči, da bi se prah vrnil v zrak. Ujame celo delce PM 2.5 in tako pomaga ohranjati čist zrak.

Filtracijski sistem sesalca Xiaomi
Osnovo za čist zrak predstavlja visoko zmogljiv sesalnik z naprednim sistemom filtracije, ki absorbira prah na mikro ravni.

Električna krtača za pršice za globoko čiščenje vzmetnic in tkanin

Kolikokrat se spomnite posesati vašo posteljo? To je še kako pomembno. Naša telesa namreč naravno izločajo mikroskopske delce, ki potem postanejo hrana za nadležne pršice in s tem povezano draženje kože. Električna krtača je opremljena s posebnim motorjem za odstranjevanje pršic, s čimer vašo žimnico očisti v globino in vam zagotovi boljše spanje. Prav tako odstranjuje tudi druge alergene, kot je prhljaj hišnih ljubljenčkov, plesnivi mikrobi, iztrebki pršič ter cvetni prah in drugi delci.

Krtača za pršice
Z namensko krtačo očisti 99,9% pršic, zato mu bodo hvaležni tudi otroci in občutljive osebe.

Cena in nakup baterijskega sesalca Xiaomi Mi Handheld Vacuum

  • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 199€ z DDV, brezplačna hitra in varna dostava, garancija s servisom v Sloveniji, slovenska podpora.
  • Kitajska trgovina Banggood z EU skladišči: Preverite aktualno ceno, ob zadnjem preverjanju 169€ z vključeno dostavo iz Češke (CZ). V tem primeru ni uvoznih dajatev.
Pokončni sesalnik Xiaomi MIJIA
Inovativna vakuumska tehnologija v kombinaciji z ugodno ceno.
Primarna krtača
Zelo mehka krtača z vgrajenim motorjem je še posebno namenjena uporabi na lesenih tleh ali keramičnih ploščicah. Tla globinsko očisti in odstrani prah in umazanijo iz vseh vogalov. Ponaša se s širokim kotnim gibanjem, mehkimi ščetinami za ščitenje tal pred poškodbami ter dobrim odporom proti lasni zamašitvi.
Xiaomi baterijski sesalnik in prenosni računalnik
Ekstra mehka krtača je primerna za čiščenje majhnih figuric, tipkovnice in knjižnih polic. Na sliki med čiščenjem Xiaomi prenosnega računalnika.
Krtača za pršice
Električna krtača za pršice odstranjuje pršice iz vzmetnic in sedežne garniture.
Baterijski sesalnik Xiaomi med čiščenjem avta
Nastavek z dolgim vratom in plosko sesalno šobo je odličen za čiščenje prahu, hrane in las iz težje dostopnih delov v avtomobilu.
Razstavljen sesalnik Xiaomi
Vsi sestavni deli z izjemo motorja in električnih krtač so pralni.
Tih baterijski sesalnik
V tihem načinu bo proizvedel zgolj 72dB hrupa.
Lahka in priročna zasnova
Z lahko osnovo 1.5 Kg je lahek in priročen.
Držanje za ročaj
Antistatična zasnova zmanjša neprijetne šoke.
Praznjenje posode za prah
Pritisnite in izpraznite posodo za prah, brez stika z nehigienskim delom.
Polnilna postaja baterijskega sesalnika Xiaomi
Priročna stenska shranjevalna postaja vključuje tudi polnilno postajo.

Tehnične lastnosti za baterijski sesalnik Xiaomi MIJIA Handheld Vacuum

  • Dimenzije baterijskega sesalca XiaomiNazivna moč: 350W
  • Baterija: 21.6V/2500mAh
  • Dimenzije osnove: 322 x 212 x 111 mm
  • Teža: 1,5 Kg (osnova, brez nastavkov in krtač)
  • Avtonomija baterije v normalnem načinu: 30 min
  • Avtonomija baterije v MAX načinu: 6 min
  • Za Xiaomi proizvaja: Roborock

Baterijski sesalnik Xiaomi Mi Handheld Vacuum bi lahko zanimal vaše prijatelje, zato delite prispevek z njimi na družbenih omrežjih 🙂

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x