Baterijski sesalnik Jimmy JV85

Objavljeno:

Baterijski sesalnik Jimmy JV85 navdušuje tudi v klasični izvedbi

Ob pogledu na karakteristike bi bržkone pomislili, da gre za najbolj premijski primerek. A v primeru baterijskega sesalnika Jimmy JV85 temu navkljub 185AW sesalni moči ni tako. Četudi zastavo nosi Pro izpeljanka, tudi klasična izvedba posega v sam vrh baterijskih sesalnikov.Baterijski sesalnik Jimmy JV85 S 500 vatnim motorjem proizvede zavidljivo sesalno moč 185AW, zahvaljujoč njegovi energijski učinkovitosti pa se čas sesanja z enim polnjenjem razpotegne na 60 minut v najosnovnejšem načinu. Za obveščanje glede stanja baterije in izbranega načina poskrbi LED zaslon, za zbiranje prahu posoda kapacitete 0,6 litra.

Jimmy JV85 na polnilcu in odstranljiva baterija
Baterijski sesalnik Jimmy JV85 se bo na priloženem stojalu tudi polnil. Baterija je odstranljiva in tako po potrebi tudi zamenljiva.
Jimmy JV85 baterijski pokončni sesalnik
Jimmy je v JV85 vgradil 7 baterij kapacitete 2500 mAh, kar v kombinaciji z motorno krtačno zadostuje za 12/20/45 minut (Max / močan / normalni način). V primeru uporabe brezmotornih nastavkov se čas poveča na 13/23/60 minut. Njegov 500W motor se zavrti s hitrostjo do 100,000 obratov na minuto, z visoko učinkovitostjo 55% pri tem proizvede sesalno moč 185AW.

Ključne razlike med klasično in Pro izvedbo

V primerjavi s Pro izvedbo proizvede za 15AW manj moči, manjša baterija ponudi nekoliko krajši čas delovanja. Cenovni prihranek se pokaže tudi pri manjšem naboru priloženih nastavkov, četudi je ta še vedno več kot zadovoljiv. Poleg tega glavna cev ni pregibna, kot je to poznano pri Pro-ju.

Zasnova za lažje držanje in zaslon
Oblikovno ju s Pro izvedbo povezuje ista zasnova, torej z ročajem na vrhu za lažje držanje in predvsem manj utrujajoče sesanje. LED zaslon poskrbi, da boste vedno obveščeni glede statusa baterije ter izbranega sesalnega načina.
Krtače in nastavki Jimmy JV85 sesalnika
Krtača na valčku premera 50mm združuje tako mehke kot trde ščetine, s čimer učinkovito pobere velike ostanke, droben prah ter obenem tla še obriše. Ostali nastavki poskrbijo za kar najbolj celovito rešitev.
Praznjenje in čiščenje Jimmy baterijskega sesalnika
Praznjenje posode za prah je enostavno, z enim gumbom. Vsi filtri in roloji krtač so pralni.
Zasnova za učinkovito sesanje
Jimmy-jeva patentirana zasnova horizontalnega ciklona poskrbi za učinkovitejšo pot z višjo hitrostjo zraka, obenem pa zmanjša možnost, da morebitni večji posesani delci zablokirajo kanal.

Nakup Jimmy JV85 baterijskega sesalnika

 • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 249€; brezplačna hitra dostava, slovenska garancija in podpora.
 • Kitajska trgovina Geekbuying z EU skladišči: Preverite aktualno ceno, ob zadnjem preverjanju 210€ z vključeno dostavo iz Nemčije. Na voljo je bil sicer iz številnih EU skladišč, vendar je v nekaterih primerih cena zaradi plačljive dostave malenkost višja.
Dodatki za baterijski sesalnik Jimmy JV85
Baterijski sesalnik Jimmy JV85 in priloženi dodatki

Tehnične značilnosti baterijskega sesalnika Jimmy JV85

 • Motor: brezkrtačni, do 100.000 obratov na minuto
 • Moč sesanja: 185AW
 • Sesalni tlak: 23 KPa
 • Pretok zraka: 1,2 m³/min
 • Avtonomija baterija: 12/20/45 minut (električna krtača), 13/23/60 minut (navadni nastavki)
 • Filter: HEPA
 • Kapaciteta posode za prah: 0,6 litra
 • Hrup: 82dB
 • Baterija: 7x 2500mAh
 • Čas polnjenja: 4-5 ur
Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x