Avto kamera YI Mini Dash Camera

Objavljeno:

Majhna in diskretna avto kamera YI

Današnji promet nam prinaša številne nepredvidljive situacije, katere je v primeru morebitne nezgode pogosto težko razčistiti. Avto kamera YI poskrbi, da bo vaša vožnja shranjena v video zapisu. Omogoča snemanje v polni HD ločljivosti 1080p pri hitrosti 30 sličic na sekundo, 140° širokokotna leča pa poskrbi za zajem širšega vidnega polja.Avto kamera YI Mini Dash Oblikovna zasnova poskrbi, da bo v primeru prometne nezgode vaša diskretna priča. Na hrbtni strani ima poleg upravljalnih gumbov vgrajen še zaslon diagonale 2 palca, na katerem si je v trenutku moč ogledati shranjen posnetek.

Avto kamera YI
Ostanite diskretni, ostanite varnejši. Z avto kamero YI Mini Dash Camera.

Opomba: Model ni več aktualen, glejte morebitne novejše YI / Xiaomi avto kamere. Sicer pa lahko preverite tudi aktualno ponudbo pri slovenski Mishop ali kitajski Banggood. Slednja ima izbrane izdelke tudi v EU skladiščih, iz Kitajske pa nudi dostavo brez dajatev ob izbrani EU Priority line dostavi.

Ostanite zavarovani s 140° širokokotnim objektivom

Z namenom zmanjševanja mrtvih točk, je avto kamera YI Mini Dash prejela širokokotni objektiv, ki s svojim 140 stopinjskim kotom zagotavlja pokritost tri pasovne ceste. Občutljiv slikovni senzor pri tem poskrbi za natančne in detajlne posnetke.

Širokokotna avto kamera YI
Vidni kot 140 za pokrivanje tri pasovne ceste.

Polna HD ločljivost in snemanje v sili

Avto kamera YI Mini je opremljena s kakovostnim procesorjem, ki zajame 30 sličic na sekundo v ločljivosti 1080p. Zasnovana je za zajem hitro premikajočih prizorov za podrobno snemanje v primeru trka. Sistem ima tudi tehnologijo G-Sensor, ki omogoča samodejno shranjevanje posnetega dogodka, ki je vodil v trčenje in takoj zatem. Na ta način samodejno prepreči, da bi v primeru prometne nesreče v šoku pozabili zakleniti videoposnetek in bi le tega presnel nov zapis.

Avto kamera YI s tehnologijo G-Sensor
Tako imenovana G-Sensor tehnologija poskrbi za zavarovanje posnetka v primeru trka.

Avto kamera YI z zaslonom in uporabniku prijaznim vmesnikom

YI Mini Dash kamera je opremljena z 2-palčnim LCD zaslonom, ki omogoča predogled in predvajanje posnetkov. Z velikimi navigacijskimi gumbi ter enostavno prepoznavnim slogom ikon prinaša intuitivno uporabniško izkušnjo.

LCD zaslon avto kamere YI
LCD zaslon za hiter ogled posnetkov.

Hiter zagon za snemanje v trenutku

Zahvaljujoč hitremu zagonu YI Mini Dash kamere vam ni potrebno skrbeti, da boste zamudili pomemben trenutek. Kamera prične delovati sočasno z vašim avtomobilom, pričetek snemanja pa bo prehitel vaš odhod z mesta.

Avto
Hitri zagon za snemanje pred pričetkom vključitve v promet.

Diskretna zasnova in enostavna namestitev

Ko preko priloženega 3M lepljivega nosilca namestite avto kamero na vetrobransko steklo, le ta postane vaša diskretna priča vsem dogodkom, ki se odvijajo na cesti. Tovrstna enostavna namestitev omogoča združljivost s katerim koli avtomobilom ter enostavno uporabo za voznike vseh starosti.

Diskretna avto kamera YI
Avto kamera YI Mini bo diskretni dodatek na vašem vetrobranskem steklu.

Zaščita posnetkov v sili

Avto kamera YI ima vgrajen 3-osni prilagodljiv G-senzor. V primeru trka se bo samodejno aktivirala funkcija snemanja v sili. Zaradi “Loop” funkcije presnemavanja posnetek tako ne bo izbrisan in bo ustrezno zavarovan kot vaše dokazno gradivo.

Avto kamera in snemanje v sili
Samodejna zaščita posnetka v sili.

Izdelana z občutkom

Natančen izbor materialov, ki kljubujejo obrabi ter temperaturnim spremembam in udarcem. Avto kamera YI Mini je izdelana iz kakovostnih netoksičnih materialov, ki poskrbijo za varno in dolgo življenjsko dobo izdelka. Leča ima infrardeči filter, ki blokira infrardeče žarke in zmanjšuje bleščanje sonca. S tem zagotavlja ostrejše, jasnejše in bolj realistične slike.

Avto kamera YI z infrardečim filtrom
Ujemite trenutke s podrobnostmi, tudi zahvaljujoč infrardečemu filtru.

Hitro deljenje preko WiFi povezave

YI Mini Dash ima vgrajen 2.4GHz brezžični WiFi modul, ki omogoča povezavo avto kamere z aplikacijo na pametnem telefonu. Ta omogoča ogled posnetkov v realnem času, predvajanje in prenos shranjenih posnetkov ali deljenje vaših nepozabnih potovanj s prijatelji in družino.

WiFi avto kamera YI
WiFi za brezžično povezavo z aplikacijo na pametnem telefonu.

Nakup avto kamere YI Mini Dash

  • Model ni več aktualen.

Avto kamera YI Mini in tehnične lastnosti

  • Dimenzije: 54mm x 85.5mm x 38mm
  • Teža: 70 g
  • Zaslon: 2.0″ TFT LCD; ločljivost 940 x 240
  • Procesor: 2-jedrni, H.264 kodek, podpira WDR funkcijo
  • Leča: zaslonka f/2.2, vidni kot FOV: 140°
  • Ločljivost: 1920 x 1080p 30fps, 1280×720 30fps
  • Omrežje: WiFi 802.11n, podpira WPA2 enkripcijo
  • Podatkovna shramba: reža za Micro SD; priporočeno od 8GB-64GB, hitrostni razred 10 ali več (priporočljiva hitrost 80MB/s).
  • Aplikacija: iOS 8.0 ali novejši / Android 4.1 ali novejši
Dimenzije avto kamere YI
Dimenzije
Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x