Avto kamera 70mai Dash Cam

Objavljeno:

Ugodna, enostavna ter varna avto kamera 70mai

Ponudba avto kamer je danes iz dneva v dan pestrejša, saj se vedno več voznikov odloča za tovrstne pripomočke. Pestra ponudba prinaša tudi širok cenovni razpon. A najugodnejše kamere se pogosto soočajo s pomanjkanjem ključnih atributov za dejansko uporabnost v praksi, kot npr. samodejno snemanje v sili, visoka ločljivost posnetkov ter širok vidni kot. Avto kamera 70mai video zajema v polni HD ločljivosti 1808p, s 130° širokokotno lečo pa poskrbi za širok zajem slike.Avto kamera 70mai S pomočjo AI integracije razume osnovne govorne ukaze, s Sonyjevim IMX323 senzorjem poskrbi za kakovostno nočno snemanje, preko G-senzorja pa za snemanje v sili. Stranska reža je namenjena Micro SD spominski kartici za shranjevanje posnetkov, s podporo do kapacitete 64 GB.  Podjetje 70mai je poleg YI Technology glavni proizvajalec avto kamer v Xiaomijevem Mi Ecosystemu, med drugim so podpisani tudi pod njihovo Mijia Dash Cam.

Opomba: Model ni več aktualen, saj so ga zamenjale novejše kamere. Preverite aktualno ponudbo pri slovenski Mishop ali kitajski Banggood trgovini. Slednja ima izbrane izdelke tudi v EU skladiščih, iz Kitajske pa nudi dostavo brez dajatev ob izbrani EU Priority line dostavi.

Avto kamera 70mai na vetrobranskem steklu
Senzor Sony IMX322 s svojo visoko občutljivostjo skrbi za kakovost slike tudi ob oblačnih dneh, oziroma v nočnem času ter drugih pogojih slabše svetlobe.

Avto kamera 70mai z glasovnim upravljanjem

Ker se avto kamere vendarle namenjajo višjemu nivoju varnosti, bi bilo paradoksalno, da se vam zaradi upravljanja med vožnjo pripeti nezgoda. Zato je avto kamera 70mai opremljena s funkcijo glasovnega nadzora, ki vam olajša uporabo med vožnjo ter poskrbi, da so vaše roke lahko vedno na ustreznem mestu za varno vožnjo. Razume osnovne ukaze za zajem slike (Take picture), snemanje (Record video), snemanje z zvokom / brez (Record with sound / without sound) ter vklop/izklop Wi-Fi opcije (Turn on / off Wi-Fi).

Glasovno upravljanje avto kamere 70mai
Na sprejem govornega ukaza opozori tudi s signalno stransko lučko.

Vgrajen G-senzor

S pomočjo vgrajenega G-senzorja avto kamera zazna udarec ali nenadno zaviranje ter prične s samodejnim snemanjem. Občutljivost senzorja je nastavljiva v 70mai aplikaciji.

Aplikacija na pametnem telefonu
Aplikacija poleg spreminjanja nastavitev omogoča tudi ogled shranjenih posnetkov.

70mai Aplikacija

Kamera ima vgrajeno Wi-Fi povezavo, ki omogoča brezžično komunikacijo z vašim pametnim telefonom. Preko nameščene 70mai aplikacije boste na telefonu lahko spremljali posnetke v živo, si ogledali shranjene posnetke oziroma jih prenesli na pomnilnik telefona. Aplikacija med drugim omogoča tudi posodabljanje programske opreme kamere. Brezplačno je na voljo za naprave Android (od 4.4 dalje) in iOS (od 8.0 dalje).

Avto kamera 70mai in telefon
Kamera je lahko preko Wi-Fi povezana s pametnim telefonom.

Nemoteč dizajn ter enostavna namestitev

Avto kamera 70mai je zasnovana na način, da bo kar najmanj moteč dejavnik v vašem vozilu. Enostavna namestitev poskrbi, da vam za vgradnjo ne bo potrebno obiskati delavnice. 70mai kamera se namesti na vetrobransko steklo s pomočjo priloženega dvostranskega lepilnega lističa, vir napajanja pa pridobi iz 12V vtičnice v avtomobilu. Priložena sta polnilni vtič in priključni kabel.

Namestitev avto kamere
Napajanje prejme iz 12V avto vtičnice, zato ni potrebno poškodovati originalne notranjosti avtomobila.
130 stopinjsko vidno polje avto kamere
S 130° širokokotno lečo je 70mai kamera zmožna sočasno pokriti prednji del vozila ter do tri pasove.
Prirocna namestitev avto kamere
Nosilec podpira rotacijo za ustrezen nagibni kot in s tem omogoča nastavitev najboljšega položaja pri različnih avtomobilskih modelih. Visoko odporni temperaturni lepilni trak poskrbi, da nosilec ostane na mestu tudi ob poletnih visokih temperaturah.
MStar procesor za 70mai avto kamero
MStar slikovni procesor nudi kakovostno h.264 video kompresijo za visoko ločljive posnetke z jasnimi detajli.

Nakup 70mai avto kamere

 • Kamera ni več na voljo.
Avto kamera 70mai med uporabo
Avto kamera 70mai je opremljena z več sklopi steklenih sferičnih leč s 7-slojnimi premazi, ki povečajo prepustnost svetlobe ter zmanjšujejo odbojnost.
Vsebina pakeza avto kamere 70mai
Vsebina paketa

Tehnične lastnosti 70mai Dash Cam

 • Senzor: Sony IMX323 1/2.9″ CMOS
 • Zaslonka: f/2.2
 • Vidni kot: 130°
 • Ločljivost posnetkov: FHD, 30fps pri 1080p
 • Ločljivost fotografij: 2MP
 • Video format: MP4
 • Procesor: MSC8328P
 • Povezljivost: Wi-Fi 2.4GHz
 • Baterija: 240mAh Li-ion baterija
 • Dolžina napajalnega kabla: 3.5 m
 • Kapaciteta: Micro SD razširitveno mesto, podpira do 64GB, hitrostni razred 10 ali več.
Top