Android sistem za Android One

Objavljeno:

Xiaomi Mi A2 in A2 Lite s čistim Android sistemom

Pametna telefona Mi A2 in A2 Lite sta najnovejši člana Android One linije, s čimer naznanjata novo poglavje sodelovanja med podjetjema Xiaomi in Google. Android One platforma pod sabo združuje pametne telefone različnih proizvajalcev, ki so osnovani na čistem Android sistemu. Za programsko izkušnjo je tako zadolžen Google, ki bedi tako nad varnostjo kot posodobitvami sistema. V nadaljevanju so predstavljene nekatere ključne sistemske storitve.Android One Xiaomi telefona

Dolga življenjska doba baterija

Da bo baterija vašega Android One telefona držala dlje, daje sistem v ozadju prednost vašim najpomembnejšim aplikacijam. V času, ko telefon nosite v žepu ali torbici, pa bo z naprednimi varčevalnimi ukrepi poskrbel za zmanjšano porabo energije.

Android One in sistemsko varčevanje z energijo
Android One telefoni z naprednim energijskim varčevanjem na sistemskem nivoju.

Preprosto iskanje in deljenje spominov

V storitvi Google Photos so vse vaše fotografije že organizirane na način, da jih boste lažje našli. Iščite fotografije po osebah, krajih ali stvareh. S pomočjo lokacijskih podatkov bo Google vedel, kje je bila fotografija zajeta. Če boste osebam dodali še ime, boste željeno fotografijo lahko pridobili na hiter način, npr. “Janez in jaz v Ljubljani”.

*Storitev ni na voljo v vseh državah.

Android One in Google Photos storitev
Močno poenostavljeno iskanje fotografij s storitvijo Google Photos.

Rešitev za stres ob shranjevanju

Z majhnim naborom prednameščenih aplikacij vam Android One nudi več prostora za shranjevanje vaših datotek. Poleg tega s storitvijo Google Photos prejmete visokokakovosten pomnilniški prostor neomejene kapacitete za shranjevanje vseh vaših spominov. Brezplačno.

Android One in prostor za shranjevanje fotografij
Manj stresa – z Android One telefoni Mi A2 in Mi A2 Lite.

Raziščite vaše fotografije kot nikoli poprej

Želite izvedeti več o znamenitosti, ki jo fotografirate? Google Lens storitev vam pomaga pri prepoznavi objektov, zajetih v vaš objektiv. Sedaj je enostavneje kot kdaj koli prej prejeti odgovore, poiskati informacije ali kopirati in prilepiti besedilo. Vse neposredno preko zajete fotografije.

Google Lens storitev za pomoč pri identifikaciji znamenitosti
Ste v zadregi, katera znamenitost je na vaši fotografiji? Uporabite Google Lens.

Naj bodo naloge opravljene s pomočjo Googlovega pomočnika

Android One telefoni vam vedno znova olajšujejo izvedbo dnevnih nalog. Uporabite vaš glas in aktivirajte Google Assistant pomočnika. Samo izgovorite “OK Google” in že ste pripravljeni.

Google Asistent in Android One
Google Asistent vam je vedno na voljo za pomoč.

Android One naprave za visok nivo varnosti

Redne mesečne varnostne posodobitve in vgrajena funkcija Google Play Protect – naprave Android One so med najvarnejšimi na trgu. Google Play Protect aktivno pregleduje ter preverja več kot 50 milijard aplikacij dnevno, z uporabo Googlovega strojnega učenja odkriva viruse in zlonamerno programsko opremo.

Android varnostni mehanizmi
Pametni telefoni so v današnjih časih močno presegli okvire naprav, namenjenih zgolj klicanju in pošiljanju kratkih SMS sporočil. Posledično imamo na njih shranjene številne osebne podatke. Zato je varnost naprav še toliko pomembnejša.

Preprost in intuitiven sistem

Android One naprave delujejo na programski opremi, katero je Google zasnoval iz samega izhodišča. Vse z namenom preprostega upravljanja, brez napora in z dobršno mero intuitivnosti.

Xiaomi Mi A2 in Mi A2 Lite
Android že v sami osnovi predstavlja s strani Googla razvit operacijski sistem. Z bogatimi izkušnjami dobro vedo, kaj uporabniki potrebujejo.

Za več splošnih informacij obiščite domačo stran Android One platforme.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x