Amazfit predstavil HomeStudio Fitnes napravo

Objavljeno:

Profesionalna domača fitnes naprava Amazfit HomeStudio

Amazfit je odlično izkoristil možnost sodelovanja s Xiaomijem in se v vsega nekaj letih povzpel v enega izmed vodilnih ponudnikov športnih ur ter drugih nosljivih naprav. Športne ure so danes postale praktično nepogrešljiv pripomoček profesionalnih športnikov, vse bolj nujne pa postajajo tudi pri rekreativcih.Amazfit HomeStudio Amazfit zna odlično izkoriščati ta naraščajoči trend, tudi z z vzporednim dodajanjem drugih pripomočkov in dodatkov za vadbo v ponudbo. Za popoln vrh svoje ponudbe so sedaj v sodelovanju s Startup podjetjem Studio predstavili profesionalno fitnes napravo za domačo uporabo. HomeStudio pride v kompletu s 43-palčnim zaslonom z vgrajeno 3D kamero, tekalno stezo ter surround JBL zvočnim sistemom.

Amazfit HomeStudio domača fintess tekalna steza
Amazfit HomeStudio ponuja skrbno zasnovano in celovito fitnes napravo, ki združuje pametno multifunkcijsko napravo za telovadbo ter visoko kakovostno tekalno stezo.

43-palčni LCD zaslon

Na zaslonu je tekom vadbe moč spremljati gibanje ter podatke o vadbi, kot so čas, srčni utrip, razdalja ter poraba kalorij. Ko si med vadbo zaželite drugačnega tipa informacij, je tu širok spekter videa na zahtevo, ki se dnevno dodaja. Ta ponuja različne vsebine za vse ravni vadbe, od teka, raztezanja, vaj za oblikovanje postave, pa vse do joge. In to s profesionalnimi inštruktorji za pravo motivacijo.

Zaslon fitness naprave
Na 43″ zaslonu je moč spremljati status vadbe, izostal ni niti video na zahtevo.

Ob želji po dodatni tekmovalnosti ne manjka možnosti po tekmovanju z drugimi fitnes rekreativci in primerjanje lestvice z rezultati v realnem času. Amazfit je v zaslon vgradil tudi mikrofon s tehnologija zmanjševanja hrupa, ki bo v prihodnje omogočil povezovanje z govornimi pomočniki drugih proizvajalcev za povezovanje s pametnimi domačimi napravami.

Vadba na stranskih palicah
Čvrste in zanesljive stranske vadbene palice so namenjene vadbi, ob teku pa nudijo dodaten nivo varnosti.

3D ToF kamera za natančno prepoznavanje gibanja

Za precizno zaznavanje gibanja in posledično pomoč pri vodenju sistem s klasično 2D kamero ni dovolj. Amazfit HomeStudio je zato opremljen s kamero ToF tehnologije, ki zazna globino in tako natančneje določi položaj. Z njeno pomočjo tekom vadbe ponudi natančnejše napotke in tako pomaga do boljših vadbenih rezultatov ter zmanjša možnost poškodb. Amazfit obljublja v prihodnje tudi nadgradnjo na sistem prepoznavanja kretenj.

ToF kamera na zaslonu
ToF kamera za zaznavanje globine.

Visokokakovostna tekalna steza za dodatne trening programe

Tekalno stezo s pasom dimenzije 1350 x 510 mm sestavlja 55 aluminijastih plošč, obloženih z gumo. Elastičnost gumijastega materiala omogoča naravno razpršitev udarne sile, ki v kombinaciji s podporo aluminijastih plošč ponudi boljšo izkušnjo kot tek na klasični gumijasti stezi.

Tekalna steza
Tekalna steza je zasnovana po principu vrhunskih stez s skrbno izbranimi materiali. Doseže do 20 km/h ter obenem ponudi 10 stopenj naklona vse do 7°.
HomeStudio od Amazfit in Studio
HomeStudio je bil ekskluzivno predstavljen na sejmu CES 2020 in kot tak predstavlja največji izdelek podjetja Huami Amazfit doslej.
Trije JBL zvočniki
Trije vrhunski JBL zvočniki, dva na tekalni stezi in eden v zaslonu, bodo zagotovili odlično zvočno kuliso med uporabo.

Delite novico s prijatelji na socialnih omrežjih s pomočjo spodnjih gumbov 😉

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x