Redmi Note 8 Pro ter Amazfit GTR 42mm v Sloveniji

Objavljeno:

Slovenska trgovina s ponudbo dveh težko pričakovanih novosti

Pro na trgu prehiteva klasično Redmi Note 8 izdajo

Xiaomi z modeli Redmi Note serije vedno vnovič prijetno preseneti, saj ti spadajo v krog tistih, ki najbolj nazorno ponazarjajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Zatorej so predstavitve novih generacij vedno težko pričakovane, le temu pa potem sledi še čakanje na prihod globalne različice na trg.

Amazfit GTR 42mm in Redmi Note 8 Pro
Amazfit GTR 42mm in Redmi Note 8 Pro predstavljata dve atraktivni jesenski novosti na slovenskem trgu.

Xiaomi je osmo Redmi Note generacijo predstavil konec avgusta, v dveh različicah, ki se ločita tako vizualno kot tudi po specifikaciji. Klasični verziji je ob bok postavil še zmogljivejšo Pro izvedbo, katera prinaša štirojno hrbtno kamero s primarnim tipalom v ločljivosti kar 64 megapikslov. Pod pokrovom je zmogljivo Mediatekovo vezje, katerega ohlaja učinkovit sistem vodnega hlajenja. Svoje dodajo še atributi, kot so 6,53 palčni zaslon, baterija izjemne kapacitete 4500 mAh, NFC, 18W hitri polnilec ter drugo. Pro izvedbo je Xiaomi predstavil tudi v predhodni sedmi generaciji, a le ta na žalost mnogih mednarodne izpeljanke ni ugledala. Tokrat pa je drugače, naprednejša Pro izdaja celo prehiteva klasično. V slovenski Xiaomi trgovini Mishop jo že znan datum dobave, zato pospešeno zbirajo naročila. Kupcem bodo novo osmico v črni barvi ter kapacitetah 6/64GB in 6/128GB pričeli pošiljati v ponedeljek 30.9. Zanju želijo 269€ oziroma 299€, zraven pripada tudi brezplačna dostava ter 2-letna garancija s servisom v Sloveniji.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro v Sloveniji
Ponudba slovenske trgovine za Redmi Note 8 Pro v 64GB različici.

Amazfit GTR 42mm končno tudi na trgu dopolnjuje 47mm verzijo

Drugo pomembno novost v ponudbi trgovine predstavlja pametna ura Amazfit GTR 42mm. Xiaomijev partner za področje pametnih ur, Huami, je sicer GTR predstavil že pred časom, a vendarle je bila prvotno na voljo zgolj 47mm izvedba. Ta sicer uporabnikov s svojo eleganco ne pusti ravnodušnih, a vendarle na svoj krog uporabnikov s svojo živahnostjo in barvitostjo čaka tudi 42mm model. Sedaj tudi ti končno prihajajo na svoj račun. V trgovini zanjo želijo 139€, vključena je brezplačna dostava. Na voljo je v črni, rdeči ter roza barvi. Celotno ponudbo Amazfit GTR pametnih ur si lahko ogledate na spletni strani trgovine, podrobnejšo predstavitev pa v GTR predstavitvenem članku na blogu.

Amazfit GTR 42mm v slovenski trgovini
Ponudbe rdeče Amazfit GTR 42mm v slovenski trgovini.

Tudi vašim prijateljem in znancem bi bila ponudba lahko zanimiva, zato delite članek z njimi preko družbenih omrežji.

Top